box9

ПОЛУДНЕВНА ЗАНИМАЛНЯ

Kid Inventions предлага полудневна занималня за ученици от 1 до 4 клас, която включва подготовка по всички учебни предмети, изучавани като част от задължителната програма в училище, и е изцяло съобразена с актуалните изисквания на Министерството на образованието и науката. 

За нас е изключително важно децата да се чувстват спокойни и обгрижени, имаме индивидуален поглед към нуждите на всяко дете. Ето защо работим в малки групи (10-15 деца), където  учителят може да обърне внимание на всеки детайл от подготовката на Вашето дете. Разбираме добре, че успехът е изграден от фин баланс между усилена работа и активна почивка, затова и след като приключим с отговорната работа по подготовка на домашните, се отдаваме на творчески игри и занимания, съобразени с възрастта и интересите на децата. Знаем колко е важно да сме в час със съвременните изисквания, затова и два пъти седмично нашите малчугани получават допълнителни занимания по английски език с квалифициран преподавател, извън онова, което се изисква от училище, за да могат да напредват още по-активно.

В Kid Inventions вярваме, че зад напредъка на всяко дете, стои пълноценната комуникация с неговите родители, затова и ние залагаме на постоянна и своевременна връзка с родителите, за да сте информирани в реално време за всички успехи и предизвикателства, които среща Вашето дете. 

Цената за месец е 250 лв, като предлагаме гъвкави възможности за заплащане на таксата.

И понеже в семейството на Kid Inventions държим всички да се чувстват добре дошли, предлагаме специални отстъпки от останалите ни курсове за деца, които посещават нашата занималня.

Ако имате още въпроси, на които не сме успели да отговорим, може да се свържете с нас на: .тел. 0897 30 65 15 и 0878 961 994., да ни откриете във Фейсбук - https://facebook.com/kidinventions 

Ако желаете да регистрирате своето дете, можете да използвате регистрационната форма по-долу.

Форма за записване на занималня