box3

Арт ателие

Курсът Арт ателие разкрива възможност пред децата да развият своето естетическо чувство, творчески усет и таланти. Курсът предлага креативно пространство, в което децата творят свободно и вдъхновено, като разгръщат своята фантазия и въображение. Дейностите развиват образното мислене, а децата овладяват нови похвати и знания в приложните и изящни изкуства, които могат да използват и развиват и в бъдеще. Всеки участник ще се наслади на удовлетворението от собствените си произведения и новите умения, които е научил в рамките на курса.

В Кид Инвеншънс малките творци ще се докоснат до магията на най-разнообразни техники и нови изобразителни похвати и изразни средства, рисуване с разнообразни материали и използване на интересни и нови изразни средства. Някои от техниките, които децата усвояват, са декупаж, оригами, монокития, позитивна живопис, рисуване върху стъкло и плат.

Нашето арт пространство ще даде възможност на всяко дете да създава и да се развива в своя собствена цветна приказка, в която то е главният герой и креативен автор. Изкуството неслучайно е ключов елемент в STEAM подхода към обучението за света, то развива у човека онзи елемент на уникалност, който е най-високо ценен във всяка житейска и професионална област. Творчеството, креативността и собствените опити отварят светогледа на децата по неповторим начин, дават им възможност да видят себе си в нова светлина, да мечтаят за неочаквани досега полета на изява и сфери на развитие.


Подробности за курсовете на Kid Inventions

Всеки курс в Кид Инвеншънс се състои от 6 занимания по 90 минути, които се провеждат веднъж седмично според предварително зададен график. Всички курсове се провеждат в нашия образователен център, който се намира на адрес гр. София, ж.к. „Белите брези”, ул. „Смърч” № 38. Цената за курс е 190 лв. и включва всички необходими учебни материали и пособия.

Ако имате допълнителни въпроси, ще се радваме да се свържете с нас!