box8

Детска научна лаборатория

Курсът  Детска научна лаборатория ще потопи децата във вълнуващия свят на зрелищни експерименти и нови интересни знания за заобикалящия ни свят. Ако детето ви иска да получи отговори на въпроси като „Как и защо изригват вулканите?”, „Как работи пожарогасителят?", „Можем ли да рисуваме без четка или молив?" и още много други, то Кид Инвеншънс е точното място! Ако детето ви мечтае да прави научни опити, да види как изглежда света през микроскоп, да разбере какво всъщност правят учените, значи сте открили това, което търсите!

Целта на Детска научна лаборатория е да провокира любопитството на децата, така че те да разберат колко лесно, бързо и по най-различни начини може да се изследва заобикалящата ги среда. Програмата ни е изцяло съобразена с възрастта и нуждите на децата, като наша основна цел е да им предоставим обучение, което е едновременно увлекателно и развиващо. Екипът на Кид Инвеншънс ще запали интереса им по теми, които често предизвикват трудности в училище, а всъщност са изключително любопитни и ценни за живота. Природата е навсякъде около нас, ние самите сме част от нея и сме подвластни на нейните закони, ето защо е много важно децата да обикнат и да опознаят света на природните науки.

В нашата малка научна лаборатория всяко дете ще се чувства като истински откривател, собственоръчно ще прави научни експерименти, ще изобретява и ще се забавлява, докато изследва света!


Подробности за курсовете на Kid Inventions

Всеки курс в Кид Инвеншънс се състои от 6 занимания по 90 минути, които се провеждат веднъж седмично според предварително зададен график. Всички курсове се провеждат в нашия образователен център, който се намира на адрес гр. София, ж.к. „Белите брези”, ул. „Смърч” № 38. Цената за курс е 190 лв. и включва всички необходими учебни материали и пособия.

Ако имате допълнителни въпроси, ще се радваме да се свържете с нас!