Роботика и програмиране в kid inventions

Кид Инвеншънс предлага богата гама от курсове по компютърна грамотност, програмиране и роботика за деца. Стремим се да отговорим на нуждите и интересите на всички деца, независимо дали имат предварителни познания и умения в сферата, или пък за първи път решават да опитат такъв тип занимание . Ето защо постоянно развиваме своите курсове и работилници, като вземаме предвид най-новите образователни тенденции и обратната връзка, която получаваме от деца и родители.

Курсовете на Кид Инвеншънс по компютърна грамотност, програмиране и роботика за деца са организирани според нивото на трудност, което можете да проследите в следната схема:

Последователното преминаване през курсовете според повишаването на трудността не е със задължителен характер, но е препоръчително, за да се постигне последователно и пълноценно обучение, благодарение на което детето ви да овладее първите си знания и умения от безкрайния свят на програмирането. Ако смятате, че детето ви ще се включи най-успешно в някой от курсовете за по-напреднали, разбира се, можете да избирате свободно. Ние от екипа на  Кид Инвеншънс сме винаги насреща, за да обсъдим заедно възможностите и да изберем най-подходящата според случая. Не се колебайте да се свържете с нас!

Базов курс по програмиране и роботика

Ниво 1

Програмиране и Изобретения с Ардуино

Ниво 2

очаквайте скоро още интересни курсове!

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА КУРС

Подробности за курсовете на Kid Inventions

Всеки курс в Кид Инвеншънс се състои от 6 занимания по 90 минути, които се провеждат веднъж седмично според предварително зададен график. Всички курсове се провеждат в нашия образователен център, който се намира на адрес гр. София, ж.к. „Белите брези”, ул. „Смърч” № 38. Цената за курс е 190 лв. и включва всички необходими учебни материали и пособия.

Ако имате допълнителни въпроси, ще се радваме да се свържете с нас!