Предстоящи работилници

ТЕХНОЛОГИЧНА РАБОТИЛНИЦА

УМЕН ДОМ

СЪЗДАЙТЕ ЗАЕДНО С ДЕТЕТО СИ своето първо smart home устройство!

 

07.03.2020, СЪБОТА, ОТ 10:30 ч. ДО 14:00 ч.

ЗА ДЕЦА ОТ 6 ДО 11 ГОДИНИ,

ПРИДРУЖЕНИ ОТ ВЪЗРАСТЕН

smart-home1

Кид Инвеншънс кани вас и вашето дете на ТЕХНОЛОГИЧНАТА РАБОТИЛНИЦА „УМЕН ДОМ” – едно неповторимо семейно преживяване в света на съвременните технологии!

Предлагаме на вашето семейство едно уникално преживяване, което съчетава в себе си нови технологии, забавно учене, ваше собствено изобретение и най-важното – прекрасно време, прекарано с вашето дете! Заедно ще разберете какво е „интернет на нещата”, какво е „smart home / умен дом”, как да автоматизирате процеси в свеото жилище! В съвременния свят технологиите са лесно достъпни за всеки, така че не се колебайте да опитате нещо ново и интересно! Всеки може да създаде свой умен дом! Започнете с работилницата „Умен дом”!

ТЕХНОЛОГИЧНАТА РАБОТИЛНИЦА „УМЕН ДОМ” е интерактивно занимание за вас и вашето дете, където заедно ще творите и ще учите, ще се докоснете до технологичните иновации и ще създадете свое собствено smart home изобретение, което ще занесете вкъщи заедно с положителните емоции и доброто настроение! По време на работилницата екипът дете и възрастен ще създаде два „умни” продукта:

  •  „умен” разклонител, чрез който ще можете да управлявате всичко включено в него през вашия смартфон;
  • домашна охранителна система, която да изпраща съобщение на смартфона ви, щом засече някакво движение.

 

В края на работилницата получавате специален подарък! Можете да вземете със себе си единия от двата изработени продукта по избор и да го използвате вкъщи!

Очакваме ви!

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТЕХНОЛОГИЧНА РАБОТИЛНИЦА "УМЕН ДОМ"!

ГЕОРГИ МАНЕВ

Е ЕКСПЕТЪТ, КОЙТО ВЛИЗА В РОЛЯТА НА ОСНОВЕН

ВОДЕЩ

НА ТЕХНОЛОГИЧНА РАБОТИЛНИЦА „УМЕН ДОМ”

Георги Манев е завършил Софийския университет „Св. Климент Охридски” със специалност Физика. Има опит в работата с компютри, уебдизайн, програмиране и роботика. Води курсове по роботика и програмиране за деца в Кид Инвеншънс.

 

ТЕХНОЛОГИЧНА РАБОТИЛНИЦА „УМЕН ДОМ” ВИ ОЧАКВА С НЕТЪРПЕНИЕ И ТВОРЧЕСКИ ЗАРЯД!

Запишете се за ТЕХНОЛОГИЧНА РАБОТИЛНИЦА УМЕН ДОМ по един от следните начини:

 или


или

  • Обадете се на телефон 0878 961 994

 

ТЕХНОЛОГИЧНА РАБОТИЛНИЦА „УМЕН ДОМ” ще се проведе на 07.03.2020 г., събота от 10:30 ч. в образователен център Кид Инвеншънс, който се намира на адрес гр. София, ж.к. „Белите брези”, ул. „Смърч” № 38.

Продължителността на работилницата е три и половина астрономически часа. Основен водещ е Георги Манев, физик и компютърен специалист с опит в сферата на програмирането и роботиката.

Работилницата е подходяща за деца от 6 до 11 години и техните близки. В работилницата участват заедно дете и възрастен, като съвместно изработват два smart home продукта, единия от които получават като специален подарък!

Участието в работилницата е възможно само след предварително записване!

Цената на ТЕХНОЛОГИЧНА РАБОТИЛНИЦА „УМЕН ДОМ”  е 50 лева за едно дете, придружено от един възрастен, и включва всички необходими материали. Цената за един възрастен с две деца е 70 лева. Заплащането се извършва предварително по банков път (нашият екип ще ви изпрати необходимите данни след попълването на формата за записване).

За пълноценната работа по време на работилницата е нужно да носите със себе си един смартфон!

Местата за ТЕХНОЛОГИЧНА РАБОТИЛНИЦА „УМЕН ДОМ” са ограничени! Работата в малки групи гарантира,че на всекиго ще бъде обърнато необходимото внимание.

Побързайте! Подарете на себе си и на детето си уникално време заедно!

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТЕХНОЛОГИЧНА РАБОТИЛНИЦА "УМЕН ДОМ"!