Минали работилници

АРТ РАБОТИЛНИЦА

СТЪКЛЕНО ВЪЛШЕБСТВО”

ДЕЦАТА РИСУВАТ ВЪРХУ СТЪКЛО И СЪЗДАВАТ УНИКАЛНИ ТЕМАТИЧНИ СВЕЩНИЦИ!

02.11.2019, събота, от 12:30ч. до 15:30ч.

ЗА ДЕЦА ОТ 6 ДО 11 ГОДИНИ

Кид Инвеншънс кани вашето дете на АРТ РАБОТИЛНИЦА „СТЪКЛЕНО ВЪЛШЕБСТВО” – едно незабравимо творческо преживяване!

В арт работилница „СТЪКЛЕНО ВЪЛШЕБСТВО” децата ще вземат цялото разнообразие на четирите сезона и с въображението си ще претворят обикновени предмети в уникални произведения на изкуството! Децата ще рисуват и експериментират върху стъкло, като ще усвоят различни и интересни техники и ще създадат свои уникални свещници под вещото ръководство на художничката Петя Иванова.

Заедно ще се потопим в свежите цветове на на пролетта, в свободния дух на лятото, в топлите нюанси на есента и в студените краски на зимата. Всички тези багри и усещания ще бъдат част от красивото и неповторимо произведение на вашето дете! Участниците в работилницата ще имат възможността да се запознаят с различни материали и да усвоят принципите на работа с тях, за да могат и занапред чрез тях да изразяват себе си, своите виждания и идеи. Работилницата съчетава в себе си развиване на естетическото чувство, разгръщане на творческия потенциал, приятелска атмосфера и много усмивки!

Очакваме ви!

Художничката ПЕТЯ ИВАНОВА

е невероятният и изключително вдъхновяващ

ВОДЕЩ

на АРТ РАБОТИЛНИЦА „СТЪКЛЕНО ВЪЛШЕБСТВО”

Петя Иванова има завършена бакалавърска степен в две специалности: „Изящни изкуства” и „Плакат и рекламен дизайн”, както и магистратура по живопис при проф. Майсторов. Тя има зад гърба си редица самостоятелни изложби в София и в страната и награди от международни изяви. Освен художник по душа, призвание и образование, Петя Иванова е и дипломиран педагог с опит както в училище, така и в школи, обучения и работилници за приложни изкуства за деца и младежи.

Петя е млад и изключително позитивен човек, който има неповторимо виждане за света. Тя умее да открива красотата навсякъде около себе си и със своята лъчезарна усмивка да дарява вдъхновението си. Всички деца обичат Петя, защото тя е едно от онези пораснали слънца, които не са забравили как да греят всеки ден, за да стоплят сърцата на хората!

АРТ РАБОТИЛНИЦА „СТЪКЛЕНО ВЪЛШЕБСТВО” ВИ ОЧАКВА

АРТ РАБОТИЛНИЧКА

ЦВЕТНА УСМИВКА”

19.10.2019, събота, 16:00ч.

АРТ РАБОТИЛНИЧКА „ЦВЕТНА УСМИВКА” е едно неповторимо творческо пространство! В нашата цветна и уютна атмосфера децата се вдъхновяват и разгръщат своя творчески потенциал, откриват своите таланти и развиват естетическото си чувство. Работилничката дава възможност на децата да опознаят различни техники от приложните и изящните изкуства и да използват своята креативна енергия, за да създадат уникално творение.

Екипът на Кид Инвеншънс предоставя на вашето дете вълшебна обстановка, изпълнена с изкуство, забавления и нови приятели. В края на арт работилничката „ЦВЕТНА УСМИВКА” всяко дете отнася у дома положителни емоции, нови творчески умения и своето специално изделие, за да му се радвате всички вкъщи!