ТЕХНОЛОГИЧНА РАБОТИЛНИЦА

УМЕН ДОМ

СЪЗДАЙТЕ ЗАЕДНО С ДЕТЕТО СИ своето първо smart home устройство!

 

07.03.2020, СЪБОТА, ОТ 10:30Ч. ДО 14:00Ч.

ЗА ДЕЦА ОТ 6 ДО 11 ГОДИНИ,

ПРИДРУЖЕНИ ОТ ВЪЗРАСТЕН

smart-home1

Kid Inventions представя ТЕХНОЛОГИЧНАТА РАБОТИЛНИЦА „УМЕН ДОМ” , специално разработена, за да се докоснете до света на най- новите технологии в областта на домашната автоматизация.

ТЕХНОЛОГИЧНАТА РАБОТИЛНИЦА „УМЕН ДОМ” е интерактивно занимание за Вас и Вашето дете, по време, на което заедно ще се докоснете до технологичните иновации и ще създадете свое собствено smart home изобретение, което ще отнесете вкъщи заедно с положителните емоции и доброто настроение!

По време на работилницата екипът дете и възрастен ще създаде два „умни” продукта:

  • „умен” Wi-Fi разклонител, чрез който ще можете да управлявате, включените в него електронни устройства посредством мобилния си телефон;
  • домашна охранителна система, която кореспондира с Вашия мобилния телефон

 

В края на работилницата получавате специален подарък! Можете да вземете със себе си единия от двата изработени продукта по избор и да го използвате вкъщи!

По време на занятието също ще научите какво е „интернет на нещата”, възможностите на изкуствения интелект за управление на дома ви, какво е „smart home / умен дом”, какви са тенденциите в домашната автоматизация !

Обучителят в работилницата е физик, инженер и интернет специалист, с дългогодишен опит в сферата на интернет технологиите. Работи като конслутант в различни патентовани иновативни проекти свързани интернет технологиите, безжични автоматизирани технологии и изкуствения интелект. Георги също така ръководи курса по роботика и програмиране за деца в Kid Inventions.

ТЕХНОЛОГИЧНАТА РАБОТИЛНИЦА „УМЕН ДОМ” е едно уникално изживяване в екипна работа с Вашето дете в света на съвременните технологии! Затова не се колебайте да опитате нещо ново и интересно! Всеки може да създаде свой умен дом! Започнете с работилницата „Умен дом”!

Очакваме ви!

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТЕХНОЛОГИЧНА РАБОТИЛНИЦА "УМЕН ДОМ"!

ТЕХНОЛОГИЧНА РАБОТИЛНИЦА „УМЕН ДОМ” ВИ ОЧАКВА С НЕТЪРПЕНИЕ И ТВОРЧЕСКИ ЗАРЯД!

Запишете се за ТЕХНОЛОГИЧНА РАБОТИЛНИЦА УМЕН ДОМ по един от следните начини:

 или


или

  • Обадете се на телефон 0878 961 994

 

ТЕХНОЛОГИЧНА РАБОТИЛНИЦА „УМЕН ДОМ” ще се проведе на 07.03.2020 г., събота от 10:30 ч. в образователен център Кид Инвеншънс, който се намира на адрес гр. София, ж.к. „Белите брези”, ул. „Смърч” № 38.

Продължителността на работилницата е три и половина астрономически часа. 

Работилницата е подходяща за деца от 6 до 11 години и техните близки. В работилницата участват заедно дете и възрастен, като съвместно изработват два smart home продукта, единия от които получават като специален подарък!

Участието в работилницата е възможно само след предварително записване!

Цената на ТЕХНОЛОГИЧНА РАБОТИЛНИЦА „УМЕН ДОМ”  е 50 лева за едно дете, придружено от един възрастен, и включва всички необходими материали. Цената за един възрастен с две деца е 75 лева. Заплащането се извършва предварително по банков път (нашият екип ще ви изпрати необходимите данни след попълването на формата за записване).

За пълноценната работа по време на работилницата е нужно да носите със себе си смартфон!

Местата за ТЕХНОЛОГИЧНА РАБОТИЛНИЦА „УМЕН ДОМ” са ограничени! Работата в малки групи гарантира,че на всекиго ще бъде обърнато необходимото внимание.

Побързайте! Подарете на себе си и на детето си уникално време заедно!

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТЕХНОЛОГИЧНА РАБОТИЛНИЦА "УМЕН ДОМ"!